Fanni épp egy éve próbálkozott a Wolf Katit kislányként ismertté tevő Vuk előadásával, saját, kreatív feldolgozásában.

Fanni még be sem töltötte az ötöt, amikor gitár kísérettel előadta a Vuk c. dalt, igen kreatívan. Ez többek közt azért volt érdekes, mert nem tanul zenét:) A részleteket itt olvashatod.

  1. Amikor Kati nagy sikerrel szerepelt az x-faktorban, megmutattam neki is a Fanniról készült amatőr videónkat. Nagyon kedves szavakkal gratulált Fanni teljesítményéhez.
  2. Másrészt elég régóta ismerem személyesen is Kati testvérét, a Marketing Commando atyját, a hazai kkv-k marketingtanácsadóját.
  3. Harmadsorban a név kötelez:)

Ezért hát tiszteletem és elismerésem jeléül megosztom itt is az Euróviziós Dalfesztivál döntőjébe jutott dal felvételét.

Biztos vagyok benne, hogy Kati és családja minden kreativitásukat bevetették a szervezés során, hogy lehetőleg a kicsik számára zökkenőmentesen menjen le ez a nagy rendezvény.

A stáb kreativitásáról pedig a műsorszám és Kati megjelenése tanúskodik.

Fanni tehetsége is megint megmutatkozott:) A néger énekesnő dalánál megjegyezte, hogy olyan a  ritmusa, mint a waka-wakának. 6 éves. És nem tanul zenét.

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .