Egy korábbi bejegyzésben megmutattam, hogyan énekel Vukot a kisebbik,

amire még Wolf Kati is reagált. Ott pár szóban bemutattam nagyobbik lányomat is.

Lilla sok éve színésznek, azon belül is musical színésznek készül(t). Ma már több dolgon töri  a fejét, lassan választania kéne, hogy mit is szeretne csinálni.

Táncol (hip-hop és néptánc), színjátszik, szaval akár versenyen is, énekelni tanul és gitározni, mindenféle fellépésekre jár (városi ünnepségeken is).

Ezen kívül más hobbijai is vannak, de most színészi tehetsége kibontakoztatásának egy igen kreatív momentumát mutatom meg.

Az esemény helye és ideje:
2011. március 12. szombat, Gödöllő, Török Ignác Gimnázium, Géniusz nap – Tehetség gála

A nap folyamán több érdekes előadás is elhangzott (pl. tehetséggondozás témában), természetesen Kreatívanyu sem maradhatott ki ebből. Az esti gálán az iskola diákjai mutatták be különböző műsorszámokon keresztül, hogy iskolai kötelezettségeik mellett mi mindenben jeleskednek.

Lilla produkciója előtt pár szót szólt az igazgató úr, hogy a közönség is értse, miről van szó,mi is következik. Ez nagy megtiszteltetés, hiszen a többieknek csak a neve és az előadásuk címe hangzott el. (Sajnos e bevezető nincs rajta a videón)

Spiró György – Csirkefej (1985)
Vénasszony monológja
Előadja: Farkas Lilla, 10.A

“…Spiró az a magyar író, aki először írt drámát a ma is használatos magyar nyelven… Ezt a szerepet, a vénasszony szerepét Gobbi Hildának írta, és azóta is csak egy színésznő vállalkozott arra, hogy eljátssza: Törőcsik Mari… Ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy egy kislány hogyan birkózik meg a feladattal.”

Később az igazgató úr, az igazgató helyettes, magyar szakos tanárok és sokan mások gratuláltak a majdnem 16 éves Farkas Lillának, elismerve a színészi teljesítményt. Szülőként jó volt látni, hogy megint tudott a leányzó meglepetést szerezni- már nem először:)

Lilla kreativitása ezúttal abban mutatkozott meg, hogy a youtube-on talált videók segítségével tanulta meg a szerepet. Átgondolta, mit fog felvenni, hogy a szerephez illően öltözzön, és a kezét is befestette, mintha rászáradt vér lenne rajta.

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .