Mivel ma Nőnap van, titkon mindannyian abban reménykedünk, hogy valami kis meglepetéssel kedveskedik nekünk a hozzánk közel álló férfiember.

Persze lehet, hogy te kivétel vagy, és nem számít, kapsz-e ma valamit. De valljuk be, mi nők igenis szeretjük érezni a figyelmességet, és jól esik, ha ez tárgyiasult formában is kifejezésre is jut. Ha valamilyen úton-módon legalább nőnapkor kifejezi a Férfi, hogy mi vagyunk imádata, tisztelete tárgya, mi vagyunk számára A NŐ.

Nem úgy, mint február 14-én. Az valami más. Ott a szerelemről van szó. Ma viszont – szerintem, az én értelmezésemben – a szeretet és megbecsülés kap hangsúlyt azzal, hogy egy szál virággal vagy egy kis bonbonnal meglepnek bennünket.

De mi van, ha nincs az életedben olyan férfi, akitől ezt a mai figyelmességet megkaphatnád?

Mi nők, akik alapvetően arra teremtődtünk, hogy szeretetet adjunk és kapjunk, magunkból kiindulva alapjáraton másoktól várjuk el a meglepetést. Pedig már sok hozzáértő ember leírta, hogy a boldogságot mindenki önmagának kell, hogy megteremtse.

Kreativitásod legyen veled Nőnapkor is!

A ma reggeli napsütés épp elég okot adott arra, hogy jobban érezzem magam, nőnapi ajándékként fogadtam a természettől a kibomló krókuszaim látványával és a madárcsicsergéssel együtt.

A hatást tovább fokozta, hogy az oviban megtudtam, meg lehet nézni a kisebbik lányomék mai tornafoglalkozását. Igazi ajándék!

Szóval ha nincs, aki meglepjen, akkor légy kreatív és lepd meg magad Te! Egy szabadnappal, egy kis édességgel, ha szeretsz alkotni, kézimunkázni, akkor azzal.

Meglepheted magad egy letölthető e-könyvvel is, ami a szeretetről szól. Szeretettel ajánlom. Ha megtetszik, és megrendeled, kérlek a megfelelő mezőbe írd be a kuponkódot: kreatív678

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .