Első kiállításomon – keresztszemes munkáimmal, mint alkotó anyuka, a szadai Székely Bertalan Ált. Iskolában – a bemutatott hímzések közt néhány, számomra nagyon kedves darabbal is találkozhatott az érdeklődő.

Sok hímzésemet elajándékoztam korábban, így azokat nem mutathattam meg. Viszont van néhány olyan, amit bár elajándékoztam, a közelben “laknak”, így a kiállítást gazdagították.

eletedertelem

Ilyen ez a kép is. Az Életed értelme-gyermeked címet adtam neki, amikor készült. Ez a számomra egyik legkedvesebb képem. Nem csoda hát, hogy amikor a kiállításom plakátját, meghívóját terveztem, készítettem, ezt a képet használtam fel.

Egy látogató megkérdezte:

-Ez ott te vagy a képen?

Szerinte hasonlítok a képen látható anyukára. 🙂

Ugye, nem csoda, ha ettől még értékesebb számomra?

A kép története külön bejegyzésben olvasható.

 

 

 

orszagalmaHasonlóan nagyon kedves számomra az országalmát ábrázoló hímzésem.

Ennek a keresztszemes képnek a története itt olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AndersenBár Andersent, a nagy meseírót nem én hímeztem, hasonlóan örömmel gondolok rá, és nagy szeretettel mutattam meg a kiállításon.

Andersen keresztszemes portréjának történetét itt olvashatod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kiállítással az is célom volt, hogy az Életfa a gyermekekért Alapítvány pénzeszközeit gyarapítsam, a befolyt összeget a Székely Bertalan Ált. Iskolában folyó rajzoktatás támogatására fordítsam.

Részletek itt>> vagy a képre kattintva.

Székely Bertalan örökségéért

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .