December 12-én történt valami, ami azóta jelentősen meghatározza mindennapjaimat.
Kisebbik lányom úgy jött haza az oviból, hogy Kriszti néni kórházban van…

Január 30-án indítottam el a “Kriszti Néninek Segítünk” projektet.

Minden kreativitásomat latba vetve igyekszem sikeressé tenni a március 3-ra szervezett jótékonysági árverést, hogy minél nagyobb összeggel tudjunk hozzájárulni drága óvónénink, a mindössze 38 éves Gyenes Krisztina gyógykezelésének, rehabilitációjának költségeihez.

 

kreatív meghívó

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a rengeteg segítséget és a felajánlásokat!

Krisztiért.

Országos hírűvé duzzadt jótékonysági akció indult Szadáról egy angyali teremtés javára.

A szadai ovi Katicáinak óvónénije életveszélyes állapotban került kórházba, karácsony előtt 2 héttel.

Amint bizonyossá vált, hogy szinte csodával határos módon van remény a mindenki által oly szeretett, mindössze 38 éves Kriszti néni felépülésére, a falu közössége több módon is igyekszik segíteni, a gyógykezelés, a rehabilitáció idejét könnyebbé tenni.

A “Kriszti néninek segítünk” facebook-profil azzal a szándékkal jött létre, hogy a március 3-ra tervezett jótékonysági árverés híre minél több emberhez, az ismerősök ismerőseinek ismerőseihez is eljusson, akik így megtehetik felajánlásaikat.

A január 30-án indított projekt ill. akció eddigi sikereként elmondható, hogy érkeztek szebbnél szebb dolgok Tarjánból, Székesfehérvárról, Ceglédről, Kiss Gergely világklasszis vízilabdázónk révén a magyar férfi vízilabda-válogatott által dedikált hivatalos edzőlabda, és tudomásunk van arról is, hogy idegenek e projekt hatására utaltak pénzt a létrehozott adományszámlára.

Gyenes Krisztina óvónőnek a magyar népi hagyományok, a kézművesség és népművészet iránti elköteleződésére való tisztelettel elsősorban ilyen jellegű felajánlásokat várunk a március 3-án Szadán lezajló jótékonysági árverésre, melynek szervezéséről folyamatosan tájékozódhatnak a “Kriszti néninek segítünk” facebook oldalon, illetve a kapcsolódó weboldalon: www.kreativanyu.hu/kreativ-osszefogas

Az összefoglalót a veresegyházi Tavirózsa Rádió rendelkezésére bocsátotta Dr. Farkas Anikó, a Kriszti néninek segítünk projekt életre hívója.

Tisztelettel és hálával köszönöm a telefonos megkereséseket ennek az oldalnak a kapcsán.

Gyenes Krisztinának több módon is lehetőséged van segíteni.

 

 

[flagallery gid=1 skin=default name=Gallery]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben

minden levélnek, telefonnak örülök.
Drága Krisztiért. Köszönöm.

Decemberben még itt írtam Róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .