Karácsonyanyó születési helye és ideje ismeretlen, de az biztos, hogy jó kapcsolatokat ápol a magasabb körökkel (úgymint a Mikulás meg az angyalkák).

Rendszeresen alkalmaz kis manókat,akik körülötte sertepertélnek.

Küldetése, hogy szebbé tegye az ünnepi készülődést kevésbé ismert versekkel, dalokkal. Megosztani a szövegeket, videókat, hogy mire eljön a Szenteste, együtt énekelhessétek a Mennyből az angyalt. 

Az elmúlt években sok százan töltötték le

Énekeljünk együtt a fa alattKarácsonyanyó karácsonyi verseket, dalszövegeket tartalmazó ingyenes kiadványait,

melyekkel Karácsonyanyó a karácsonyi készülődésben segített. Alkalmasak az ingyenes kiadványok arra is, hogy karácsonyi ajándékba add ezeket. Nem kell semmi mást tenned, csak letölteni őket. Persze ahhoz, hogy a linkeket megkaphasd, szükség van az e-mail címed megadására, de gondolom, ez nem okoz problémát. Katt a képre vagy ide.

Karácsonyanyó adventi meséi

2011-ben Karácsonyanyó 4 adventi mesét írt

és mondott fel, szerkesztett cd-re, mp3 formátumban. Egy kedves ismerőse ezt az anyagot kiegészítette saját meséjével, így készült el az egy órás mese-cd. A képre vagy ide kattintva olvashatsz róla bővebben.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .