Mint minden normális anya, én is elfogult vagyok a gyerekeimmel szemben.

Nagyobbik kicsi kora óta rettenetesen kreatív. Vele lehetett festeni, ablakot üvegmatricával dekorálni, megtanult nagyon korán keresztszemest hímezni. Kézműves táborozott, egy időben ruhákat tervezett, mostanában saját tervezésű pólókban jár. 10 évesen nekiállt regényt is írni, de abbahagyta. Most néha versel, novellákat ír, meg zenét szerez. Blogokat szerkeszt. Színjátszik, táncol kétfélét. Tanárai sem akárkik. Tegnap az X-faktorban épp tanárait is látni lehetett, egyikük készíti a koreográfiákat.

És ha már az x-faktornál tartunk, hát bizony a kicsiben is benne van. (Ahogy egyik ismerős a Facebookon írta, az x-kromoszóma biztosan…) Szóval ez  a bejegyzés a kicsiről szólna.

Fanni még nem próbált ki annyi mindent, mint nővére (végül is még csak 5 és fél éves), de amit csinál, abban tehetséges. Pl. ritmikusra jár, és csodásan, zenére pontosan táncol. Kicsiként cicává festette magát – zöld szemceruzával.

És hogy zenei tehetsége nem csak a táncra, a mozgásra korlátozódik, nos arra itt a bizonyíték. Wolf Kati, aki egészen tegnapig bennmaradt az x-faktorban, ezt írta róla, amikor a Facebookon látta:

Sziasztok. Farkas Fannitól elaléltam, nagyon édes, és micsoda karakán kis lányka! Az előadás pedig csillagos ötös!!

A felvétel valamikor májusban készült, azaz még be sem töltöttük az ötöt. Zeneoviba nem járunk. Csak van egy zenélő, táncoló, énekelő nővére:) Ja, azt majdnem elfelejtettem hogy zenebölcsibe viszont jártunk.

Azóta nagy döbbenet, milyen zenei memóriája van Fanninak, és ez mekkora felelősséget ró ránk. Ugyanis a dalok, amiket az x-faktorba vagy a Megasztárban hallott, mind a fejében vannak. Ha a rádióban vagy cd-ről meghallja ezeket a számokat, azonnal felkapja a fejét, és mondja, hogy melyik műsorban kitől hallotta:)

Wolf Katinak szeretettel gratulálunk az eddigiekhez! Kívánunk neki sok sikert!

5 válasz

  1. Visszajelzés: www.linkmegoszto.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .